Avís legal

sampdb3635e7268b4864

Associació La Finestra

Domicili: Avinguda Tres-cents dotze, núm. 3
Inscrita a la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques amb el número (inscripció en tràmit)

Avís general sobre aquest web

A continuació us deixarem anar un rotllo sobre aspectes legals i bla, bla, bla.

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina de l’Associació La Finestra (en endavant, La Finestra). Si hi accedeixes i en fas ús entenem que acceptes aquestes condicions.

Posem tot el “carinyo” en els continguts d’aquest web i intentem mantenir-lo al dia. Si fem algun canvi no us avisarem abans de fer-lo.

Si hi posem enllaços no ens podem fer responsables dels continguts on us adrecin (prou feina tenim amb la nostra com per anar mirant què fan altres!)

Si algun dia tenim la sort de tenir anunciants i/o patrocinadors (ja, ja, ja) ells seran els responsables de complir la llei i del que difonguin.

Propietat intel·lectual i industrial

Evidentment, podeu fer servir lliurement tot el que trobareu al nostre web i no cal que ens feu referència (això no vol dir que no ens agradi que parleu de nosaltres, eh? ans al contrari, ens encantarà!). Això sí, quan es tracti de continguts que no siguin nostres, si us plau, esmenteu les fonts que indiquem.

Tots aquells altres continguts dels quals la Finestra no en sigui la titular seran inclosos al lloc web únicament després d’haver obtingut el dret de fer-los servir.

Responsabilitat sobre contingut i ús

Oi que no ens fareu malbé aquesta web a la que tantes hores i estima hem dedicat? Gràcies!

Oi que tampoc ens reclamareu res si el web pateix atacs, interrupcions, avaries, etc.? Gràcies un altre cop!

Oi que fareu un ús adequat i respectuós dels canals de comunicació que oferim? Sou tan maques i macos!

Protecció de dades

Ara ens posem solemnes…

Des de La Finestra ens prenem molt seriosament aquest tema i per això complim la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Sempre que ens faciliteu dades  a efectes de ser incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament declarat davant l’Agència, us informarem

En qualsevol moment podreu exercir els drets reconeguts al títol III de la LOPD. És a dir, podeu donar-vos de baixa, modificar, consultar, etc. les vostres dades que formin part dels nostres fitxers.

Limitació de la responsabilitat

La Finestra no assumeix la responsabilitat de l’ús que feu de les dades i contingut del nostre web.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑